Μετατροπή κωδικα HTML ΣΕ XML. Parse it Blogger adsense converter HTML to XML parser


Αυτός ο μετατροπέας θα μετατρέψει τον κώδικα adsense σας, Chitika, adbrite και κάθε κώδικα HTML σε XML κωδικοποίηση που είναι συμβατές με τα πρότυπα blogger.


Αυτός ο μετατροπέας θα μετατρέψει τον κώδικα adsense σας, Chitika, adbrite και κάθε κώδικα HTML σε XML κωδικοποίηση που είναι συμβατές με τα πρότυπα blogger.
Enter Code:
 
Parsed Code

Thi Αυτός ο μετατροπέας θα μετατρέψει τον κώδικα adsense σας, Chitika, adbrite και κάθε κώδικα HTML σε XML κωδικοποίηση που είναι συμβατές με τα πρότυπα blogger.
Αυτό το Adsense Parser μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα οποιοδήποτε κώδικα html σε μορφή xml. Αυτό το εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο, εύκολο και με ακρίβεια εργαλείο το οποίο μπορεί να αναλύσει οποιαδήποτε html κώδικα. Πώς να χρησιμοποιήσετε; Όταν βάλετε στο πάνω κουτάκι τον κώδικα html γίνεται ανάλυση αυτόματα και βγαίνει ο κώδικας για το πρότυπο κάτω στο δεύτερο κουτάκι, κάνετε αντιγραφή και είναι έτοιμο για χρήση μέσα στο πρότυπο του blogger. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε parser Adsense, Google Adsense, Chitika, InfoLink, adbrite, μετατρέπεται σε ad κωδικό adsforindian κωδικοποιημένος κώδικας HTML για την προσθήκη σε πρότυπα blogger. Τα Blogger templates δεν επιτρέπουν html κώδικα σε xml, έτσι με αυτό το εργαλείο για πρότυπα κάνετέ την δουλειά σας.

Μετατροπή κωδικα HTML ΣΕ XML. Parse it Blogger adsense converter HTML to XML parser Reviewed by Live Tv on 7:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Blogger Tips Hacks © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.