dlvr.it Δημοσιεύστε αυτόματα τις αναρτήσεις του blog σας στο facebook, twitter και LinkedIn


Στη ανάρτηση αυτή θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια καινούργια διαδικτυακή υπηρεσία, τη dlvr.it, για να δημοσιεύονται αυτόματα οι αναρτήσεις του blog μας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα (social netrworks) όπως facebook, twitter και LinkedIn.
Το dlvr.it χρησιμοποιεί τα RSS feeds του blog μας για να ενημερώνει τα κοινωνικά δίκτυα για νέες αναρτήσεις. Για παράδειγμα, αν δημοσιεύσατε μια καινούργια είδηση στο blog σας, δεν είναι ανάγκη να μπείτε στο facebook και να κάνετε share τη είδηση στο facebook fan page σας για να τη δουν οι subcribers της. Το dlvr.it αναλαμβάνει να το κάνει αυτόματα για σας. Μπορείτε να ελέγχετε κάθε πόσο θα κοιτάει τα RSS feeds σας, και να ενημερώνει τα κοινωνικά δίκτυα.
Το dlvr.it είναι δωρεάν και το setup της υπηρεσίας αυτής είναι πολύ εύκολο!
Βήμα 1:  Πηγαίνετε στη ιστοσελίδα του dlvr.it. Δώστε email και password που επιθυμείτε να έχετε και πατήστε Sign up.
Βήμα 2:  Στη επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει το URL του feed του blog σας. Μην ανησυχείτε γιατί και να μην το γνωρίζετε θα το βρει η υπηρεσία του dlvr.it. Όπως μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι το URL της ιστοσελίδας σας:
Μετά τη καταχώρηση του URL του feed υπάρχουν τρεις επιλογές από κάτω. Επιλέξτε μια από τις πρώτες δυο και αγνοήστε τη τρίτη. Η πρώτη επιλογή θα δημοσιεύσει μόλις είναι έτοιμη η υπηρεσία, τη τελευταία ανάρτηση στο feed ενώ η δεύτερη επιλογή θα δημοσιεύσει τη αμέσως επόμενη μετά τη έναρξη της υπηρεσίας.
Βήμα 3:  Επιλέξτε σε ποιο ή ποια κοινωνικά δίκτυα θα εφαρμόσετε τη υπηρεσία. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αυτές και στο μέλλον από το πάνελ. Στο παράδειγμα μας, στήσαμε τη υπηρεσία για να δημοσιεύει αυτόματα τις αναρτήσεις μας στο facebook.
Επιλέξαμε facebook, μας ζήτησε να κάνουμε log-in και να αποδεχθούμε το συμφωνητικό. Μετά όπως και μπορείτε να δείτε από τη πιο πάνω εικόνα, επιλέξαμε να μην δημοσιεύονται στο προφίλ μας οι αναρτήσεις αλλά στη σελίδα του Greek PC Blog.
Βήμα 4:  Η υπηρεσία είναι έτοιμη! Το μόνο που μένει είναι να πατήσετε activate. Από το πάνελ μπορείτε να αλλάξετε ρυθμίσεις όπως κάθε πόσο να κοιτάει το feed για καινούργιες αναρτήσεις, μέχρι πόσες αναρτήσεις να δημοσιεύονται τη μέρα κ.α.


dlvr.it Δημοσιεύστε αυτόματα τις αναρτήσεις του blog σας στο facebook, twitter και LinkedIn Reviewed by Live Tv on 7:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Blogger Tips Hacks © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.